asistenta-rutiera-bacau
Asistenta rutiera Bacau si servicii suplimentare

Asistenta rutiera Bacau se refera la interventia unei echipe specializate din Bacau in cazul in care aveti probleme cu masina. Puteti apela Asistenta Rutiera Bacau chiar daca va aflati in alta localitate. O situatie potrivita ar fi cea in care urmeaza sa ajungeti in Bacau si intampinati dificultati. Cauzele pot fi multiple incepand cu defectiuni minore pana la accidente.
Pe langa reparatia propriu-zisa, echipa ce ofera asistenta rutiera va poate ajuta suplimentar. In functie de distanta pana la destinatia dumneavoastra, ati putea avea nevoie de cazare sau transport. Daca masina nu poate fi reparata in locul in care va aflati, trebuie sa o tractati. Sunt si cazuri in care vreti ca masina avariata in accident sa fie depozitata pana la intrarea in reparatie.

Probleme ce pot fi rezolvate prin asistenta rutiera

Va prezentam in continuare cateva din problemele des intalnite in activitatea noastra. Majoritatea au fost solutionate cu profesionalism si ne-au incurajat sa oferim in continuare asistenta rutiera in Bacau.

Alimentarea gresita sau terminarea neasteptata a combustibilului

asistenta rutiera bacau alimentare gresitaDespre alimentarea cu un combustibil gresit se stie ca poate defecta motorul masinii dumneavoastra. Chiar daca unele persoane recomanda rezolvari de moment, cel mai bine este sa goliti rezervorul. Mai ales atunci cand ati alimentat cu o cantitate destul de mare. Golirea rezervorului se poate face cu un banal furtun intr-un recipient adecvat. Insa ce faceti cand nu aveti la dumneavoastra nici una nici alta?
Abordarea corecta ar fi sa contactati o firma ce ofera asistenta rutiera. Masinile de tractari auto si asistenta rutiera Bacau au in dotare pompe special concepute pentru extragerea combustibilului. Dupa golirea rezervorului veti putea alimenta in siguranta cu un combustibil potrivit.
Daca ati ramas fara combustibil intr-un mod neasteptat, recomandam sa nu incercati de multe ori repornirea motorului. Veti solicita inutil sistemul de alimentare deoarece acesta va functiona in gol. Inspectati pe cat posibil circuitul de alimentare pentru a va asigura ca nu pierdeti combustibil. Cand ajungeti la concluzia ca nu va descurcati si nu ati identificat cauza problemei dumneavoastra, este indicat sa contactati o firma de tractari auto pentru a va oferi asistenta rutiera.

Pierderea cheilor sau blocarea lor in interiorul masinii

Sunt cazuri cand la anumite masini remedierea nu este posibila in locul in care va aflati si este necesara tractarea. Cand nu puteti deschide masina sau aveti o defectiune la sistemul de inchidere, trebuie sa ajungeti la o firma specializata si autorizata in acest sens. Nu are rost sa fortati incuietori deoarece veti reusi doar sa pierdeti mai mult timp. Tractati masina pana la cel mai apropiat service daca echipa nu va poate ajuta.

Vulcanizare

Cand nu aveti roata de rezerva si nici cum sa faceti singur pana de cauciuc, apelati la asistenta rutiera Bacau pentru a va putea continua drumul. Sunt firme ce ofera si servicii de vulcanizare in pachetul de asistenta rutiera. Pentru a va descurca, aveti nevoie de scule specifice cat si de pompa sau compresor. Cand nu dispuneti de acestea, totul pare foarte greu. In realitate sunteti doar la un telefon distanta de rezolvarea problemei.

Descarcarea baterieiasistenta rutiera bacau

Descarcarea bateriei poate avea mai multe cauze iar in sezonul rece pare ceva normal. Daca nu dispuneti de un redresor sau cabluri de curent, apelati la un serviciu de asistenta rutiera.

Alte defectiuni

Sunt multe situatii in care nu ne putem continua calatoria din cauza unor defectiuni minore. Oricat de precauti am fi ca soferi, se poate intampla ceva neprevazut. Mai ales atunci cand ne aflam in trecere prin zone pe care nu le cunoastem, eventual noaptea. Pentru astfel de situatii exista serviciile de asistenta rutiera.

Cum alegeti o firma pentru asistenta rutiera

La fel ca in cazul tractarilor auto, trebuie sa alegeti cu grija firma care sa va ofere asistenta rutiera. Puteti citi un articol despre cum alegi firma de tractari auto aici. Principiul este acelasi cand vine vorba de asistenta rutiera. De obicei este indicat sa contactati o firma care va poate oferi o gama cat mai larga de servicii. Astfel veti economisi timp si poate chiar bani cand veti avea nevoie mai mult. Pretul nu este cel mai important factor cand vreti servicii de calitate. Chiar daca veti fi atras de un pret mai mic pentru acelasi serviciu, de multe ori diferenta o platiti prin stres si timp pierdut.
asistenta rutiera bacau telefon