tractari-bacau-ieftine-80lei

Va intrebati ce inseamna tractari ieftine Bacau?

Daca deja ne cunoasteti, stiti ca avem posibilitatea sa oferim tractari ieftine in Bacau si alte judete. Mai exact, pretul unei tractari ieftine Bacau incepe de la 150 lei si creste in functie de masa autovehiculului tractat si de starea acestuia. Cand vorbim de cel mai mic pret la tractari auto in Bacau, nu ne gandim la acele autovehicule avariate grav sau cu defectiuni ce nu permit urcarea usoara pe platforma, stim desigur ca interventia necesita eforturi suplimentare.

Pretul de 150 lei pentru o tractare ieftina in Bacau se refera strict la autovehiculele cu masa totala sub 1100kg si care desi sunt avariate, pot fi urcate pe platforma fara dificultati. Acest serviciu de tractari ieftine Bacau se preteaza cel mai bine autovehiculelor ce au inspectii periodice expirate sau numere provizorii expirate, urmeaza a fi expuse la vanzare sau exista alte motive pentru care nu pot circula in siguranta pe drumurile publice.

Am pregatit un scurt videoclip in care va aratam cum vom urca pe una din platformele de care dispunem, un autovehicul ce urmeaza a fi tractat in Bacau, la o distanta relativ mica de locul in care era depozitat. Totul a decurs asa cum ne asteptam, masina a ajuns in siguranta la destinatie intr-un timp foarte scurt.

Pentru clientii fideli oferim tractari ieftine Bacau si la alte categorii de autoturisme. Beneficiati de reduceri la cursele dus-intors pentru toate categoriile de tractari. Reduceri si pentru tractari microbuze si tractari camioane 7.5T pe baza de contract.

Va invitam sa urmariti imaginile, vom reveni si cu alte tractari ieftine Bacau la doar 150 Lei.