platforma-iveco-tractari-microbuze

Tractari auto sigure in primul rand

Cresterea numarului de masini in trafic si odata cu acesta si numarul accidentelor a dus la aparitia mai multor prestatori de servicii de tractari auto. Daca in trecut era posibil sa tractezi la funii improvizate,aglomeratia din orase nu mai permite acest lucru. Riscul de producere a unui accident este mult prea mare. Asa ca din necesitatea de a elibera carosabilul se apeleaza la serviciile de tractari auto. Totusi ce firma alegi cand ai nevoie urgent de o platforma cu care sa transporti o masina avariata sau defecta? Majoritatea serviciilor sunt asemanatoare si promit acelasi lucru: transportarea la destinatia aleasa a masinii in cauza.

Firmele mici sau la inceput de drum inca mai folosesc platforme pentru tractari auto atasate la carligul unei masini tragatoare. La polul opus sunt cei care au facut investitii in adevarate utilaje pentru tractat. De aici si concurenta mai mult sau mai putin loiala, diferentele de tarif, dar si nemultumirea clientilor aflati in situatii neplacute. Asa ca de multe ori este bine sa ai la indemana informatii cu privire la acest gen de servicii. Nu se stie niciodata cand poti avea nevoie de o firma de tractari auto. Numarul de telefon la care ne puteti contacta Non Stop pentru asistenta rutiera si tractari auto Bacau este 0751 606 372.

Ce servicii suplimentare pot oferi firmele de tractari auto

In functie de cat de grav este incidentul in care sunteti implicat, aveti nevoie de servicii suplimentare in afara de transport. Firmele de tractari auto pot recupera masini rasturnate in afara carosabilului, le pot duce direct la un service pentru reparatii sau le pot depozita in parcari proprii. Daca in afara de soferul masinii avariate mai sunt si alti pasageri, acestia pot fi preluati desigur cu alta masina.

Lasand la o parte accidentele grave, alimentarea cu un combustibil gresit se poate rezolva tot de o firma de tractari auto. Probleme legate de chei incuiate pe dinauntru sau vulcanizare si mici reparatii ce intra in sfera asistentei rutiere pot fi solutionate daca apelati la o firma de tractari. Avantajele colaborarii cu firme ce ofera o gama larga de servicii sunt lesne de inteles. De obicei personalul are experienta fiind confruntat zilnic cu tot felul de situatii. Chiar daca firma nu are acoperire nationala si nici nu are un numar mare de autospeciale, din oferta de servicii va dati seama usor daca echipa face fata situatiei ivite.

Care oferta de tractari auto va poate ajuta in situatia dumneavoastra

In reclamele sau brosurile de prezentare firmele isi prezinta parcul auto cat si serviciile pe care acestia le pot presta. Pot afirma ca ajung mai repede decat concurenta, dar nu pot spune ca vor tracta un camion cu o platforma destinata masinilor mici. Astfel puteti evalua cu usurinta cat de credibila este oferta cat si experienta personalului.

Un alt aspect foarte important in alegerea unei firme de tractari este pretul. Pretul dicteaza de cele mai multe ori decizia pe care o are de luat un client, mai cu seama atunci cand este presat de timp sau de producerea unui eveniment neasteptat.

Anumite oferte, tentante sau poate cu mult sub pretul concurentei, ascund de fapt comisioane de manipulare, taxe de stationare sau alte costuri care va sunt prezentate abia in momentul in care vi se factureaza serviciul prestat.

Obligatia clientului este ca atunci cand consulta o lista de tarife sa se asigure ca a inteles perfect la ce categorie de autovehicul se refera acel pret promotional daca este afisat unul. De multe ori firmele mai putin transparente se lauda cu un pret mic de tractare, insa pretul se refera la transportul pe platforma al unui autovehicul din clasa mica, a unei motociclete sau ATV.

De aceea publicam periodic imagini din activitatea noastra pe prima pagina a site-ului nostru, iar ofertele promotionale sunt prezentate separat.

Pentru distante mai mari exista posibilitatea de a se negocia tariful. La fel si pentru situatii in care se impune o stationare sau urcarea pe platforma a masinii avariate este dificila. Cel mai important aspect insa, e sa prezentati dispeceratului firmei de tractari situatia exacta in care sunteti. Locul in care va aflati si ce avarii aveti daca acestea exista. Trebuie sa va asigurati ca ati fost inteles pentru a putea obtine un tarif in concordanta cu situatia dumneavoastra.

Ca o concluzionare asupra celor de mai sus, putem spune ca firma noastra se ghideaza mereu dupa principii consolidate in anii de experienta pe care ii avem. Reclama pe care ne bazam este clientul multumit care ne recomanda.

tractari-auto-bacau-247-telefon