Parcul nostru s-a extins, putem oferi tractari microbuze !

De curand am achizitionat o noua platforma special conceputa pentru tractari auto profesionale. Odata cu aceasta ne-am marit si numarul de servicii. Putem oferi tractari microbuze si tractari camioane 7.5t clientilor care ne solicita in Bacau sau alte orase. Platforma auto Iveco face parte din generatia noua de autospeciale destinate tractarilor profesionale. Este dotata cu accesorii si scule ce fac tractarile mai sigure si mai rapide. Am dedicat o pagina pentru prezentarea acestei platforme auto insa vom trece in revista si aici cateva din cele mai importante caracteristici ale sale.

tractari microbuze si camioane 7.5t

Cu aceasta platforma putem realiza tractari microbuze, tractari camioane 7.5t, autoutilitare sau camionete, SUV-uri 4X4 defecte in deplina siguranta. Cu ajutorul dotarilor suplimentare toate aceste tractari devin mai usor de realizat. Pe langa accesoriile standard, platforma este echipata cu accesorii Dolly si scule profesionale, inclusiv drujba. Putem interveni cu aceasta platforma cand ni se solicita asistenta rutiera in Bacau sau alte localitati. Avand sapte locuri, preluarea pasagerilor devine mult mai usoara. In pagina principala gasiti mai multe informatii cu privire la serviciile noastre.

Va prezentam mai jos cateva imagini cu tractari microbuze si tractari camioane 7.5T realizate cu aceasta platforma. Din aceste situatii am iesit fara dificultate.