In activitatea noastra punem pe primul plan satisfactia clientului. De aceea preturile noastre sunt adaptate situatiilor cu care ne confruntam. Orientativ, puteti consulta un tabel cu Tarife Tractari Auto Bacau. Acest tabel are scopul de a face cunoscute preturile practicate de noi, dar si faptul ca putem negocia in functie de situatia dumneavoastra. Sunt cazuri in care veti avea nevoie de asistenta rutiera iar distanta parcursa va fi mica.

Descriere/Masa(kg) Pana in 1100kg 1100-1700kg 1700-2200kg 2200-3500kg
Tractari Auto in Bacau 150 lei 200 lei 250 lei 350 lei
Tractari Auto Bacau EXTERIOR Se calculeaza distanta parcursa dus-intors la un tarif de 3 lei/km.Pentru distante mai lungi de 100km pretul final se negociaza! 3 lei/km 4 lei/km 4 lei/km
Stationare Daca se intampina dificultati cu privire la siguranta (auto avariate) se percepe o taxa de stationare de 50lei/ora 50 lei 50 lei 50 lei
Recuperari speciale Se majoreaza tariful de tractare in cazul in care autovehiculul este in afara carosabilului (auto rasturnate sau grav avariate). In functie de situatie, majorarea tarifului este intre 50-200 lei

In paginile site-ului nostru veti gasi si exemple de tractari. Avem un articol in care aratam cum se tracteaza o masina pe distanta relativ mica la doar 150 lei. Face parte din categoria de tractari ieftine Bacau deoarece a fost preluata si transportata in Bacau.

In principiu ne-am impartit tabelul pentru Tarife Tractari Auto Bacau pe categorii de masa a autovehiculului. Acest fapt ne ofera un punct de plecare in momentul in care comunicam un pret informativ. Experienta pe care o avem ne demonstreaza ca in realitate lucrurile stau diferit.

Un exemplu ar fi atunci cand suntem solicitati pentru tractari microbuze sau tractari camioane 7.5T si acestea sunt incarcate. Nu de putine ori, acestea sunt incarcate necorespunzator. Ne adaptam situatiei respective si oferim un tarif corect.

Pe distante mai lungi putem negocia tarife tractari auto convenabile. De asemenea pe distante parcurse in localitate, tariful se poate reduce daca ne solicitati dus-intors. Reducerile la tarife tractari auto Bacau se aplica si contractelor cu clientii fideli.

tarife tractari auto bacau